AanmeldenHomeVerzamelingAbonnementenOverUpdates

🎉 Top 10 finalist van de Mozilla Responsible AI Challenge 🎉

afbeelding voor over pagina

Over droomverhalen

Hallo daar! 👋 Mijn naam is Adam en ik ben de maker van droomverhalen. Een eenvoudige tool om unieke en gepersonaliseerde verhalen te maken voor kinderen, vrienden en familie met behulp van kunstmatige intelligentie (AI).

Droomverhalen is een zelfstandig gefinancierd initiatief. Ik houd mijzelf bezig met alle facetten van het platform, van ontwikkeling en ontwerp tot marketing en customer support. Ondanks dat ik het met alle liefde maak, is het runnen van servers en applicaties helaas niet kosteloos. Dat betekent dat wanneer je credits aanschaft of een pro abonnement neemt, je niet alleen van de extra voordelen geniet, maar ook rechtstreeks de maker ondersteunt en direct bijdraagt bij het onderhoud en de verdere ontwikkeling van Droomverhalen. 🥰

Volg op InstagramVolg op Twitter

Waarom?

Als kersverse ouders hebben wij, net als veel andere ouders, een aardige collectie kinderboeken in huis. Hoewel deze boeken ontzettend leuk zijn, mis ik vooral het persoonlijke aspect dat specifieke thema's aanspreekt.

Dankzij de nieuwste ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie heb ik een eenvoudige tool ontwikkeld waarmee het mogelijk is om verhalen te genereren die uniek zijn voor jou en jouw kind(eren) met bijpassende droombeelden.

Je kunt met Droomverhalen verhalen maken over jouw kinderen en hun knuffeldieren, hen op een persoonlijke manier in aanraking laten komen met verschillende thema's, normen en waarden of hen samen met hun vriendjes op avontuur laten gaan. ✨

Hoe werkt dit?

Deze tool maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie (AI) en combineert verschillende generative pre-trained transformers (zoals het bekende ChatGPT) met generatieve modellen voor afbeeldingen, zoals DALL-E, Stable Diffusion, Kandinsky en meer. Op deze manier kunnen we unieke gepersonaliseerde verhalen genereren, elk met unieke droombeelden.


Adam Kramer / Droomverhalen.com — KVK 68495773 — BTW NL001158828B61